Ex Libris France Genard / K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) ([wydawca nieznany], 1965)
Stojąca na muszli naga kobieta z pękiem kwiatów. U góry półkoliście napis: France Genard, u dołu na wstędze: Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.