Ex Libris France Genard - Wróblewska, Krystyna (1904-1994).; Genard, France ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1965)
Stojąca na muszli naga kobieta z pękiem kwiatów. U góry półkoliście napis: France Genard, u dołu na wstędze: Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.