Krieg den Motten! - Paul Radtke Danzig ([Gdańsk : s.n., 1929)
Ulotka sklepu Paul Radtke Danzig z radami jak dbać o futra i chronić je przed molami.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Futra; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.