[Afisz teatralny. Incipit:] Sławomir Mrożek - Indyk : Melofarsa w 2 aktach / Państwowy Teatr Nowy. (Państwowy Teatr Nowy, 1964)
Afisz informujący o przedstawieniu w sezonie 1964/65. Reżyseria Jerzy Afanasjew, scenografia Alicja Ronczewska.