[Ulotka. Incipit] Reit- und Sportfest am 22., 23. und 24. März 1929 ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Ulotka informująca o zawodach jeździeckich.
Keywords: Wyścigi konne -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne