Business Periodicals Collection EBSCO.
Baza naukowa z zakresu biznesu - obejmuje wiodącą kolekcję publikacji w formie bibliograficznej i pełnotekstowej. Zawiera indeksy i abstrakty najważniejszych czasopism naukowych z dziedziny biznesu z archiwami od 1886. Ponadto baza udostępnia możliwe do wyszukania cytowane przypisy odnośnie ponad 1 200 czasopism.