[Plakat wyborczy Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej] PZPR. (KAW, WDA)., 1989)
Plakat wyborczy Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej w wyborach parlamentarnych w czerwcu 1989 roku. Na niebieskim tle rysunek tłumu ludzi oraz akronimy nazw ugrupowań biorących udział w wyborach: PZKS, PAX, SD, UChS, OPZZ, ZSL, Solidarność, PZPR. W lewym dolnym rogu napis: Wybieraj według zdolności a nie przynależności.