[Plakat wyborczy Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej] - Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004).; Polska Zjednoczona Partia Robotnicza ([Warszawa] : KAW, WDA)., 1989)
Plakat wyborczy Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej w wyborach parlamentarnych w czerwcu 1989 roku. Na niebieskim tle rysunek tłumu ludzi oraz akronimy nazw ugrupowań biorących udział w wyborach: PZKS, PAX, SD, UChS, OPZZ, ZSL, Solidarność, PZPR. W lewym dolnym rogu napis: Wybieraj według zdolności a nie przynależności.
Data wyd. na podst. treści druku.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Polska. -- Sejm Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej -- wybory (1989) -- plakaty; Polska Zjednoczona Partia Robotnicza -- 1945-1990 -- plakaty; Plakaty polityczne -- Polska -- 1945-1990.; Wybory -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty