[Afisz. Incipit] Zarządzenie wydane przez Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku ... / Przewodniczący Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz dotyczący kąpieli w miejscach nieoznaczonych i niszczenia wydm.