Moja Książka Hanna Sadzewicz Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Przedstawia w prostokątnej ramce parę siedzącą przy suto zastawionym stole, na ziemi pełza wąż. Napis: Moja Książka Hanna Sadzewicz. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.