[Afisz teatralny. Incipit] Egzotyczna kuzynka komedia w 3-ch aktach Verneille'a. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny przedstawienia wystawionego przez Teatr Aktorów Województwa Gdańskiego w dniach 1-4.09.1947 r. w Teatrze Miejskim w Gdańsku. Reżyseria Helena Hałacińska.