[90 urodziny drukarza Stanisława Stankiewicza] / fotografia Krystyna Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dyrektora Gdańskich Zakładów Graficznych Bolesława Szmidta dekorującego Stanisława Stankiewicza medalem Zasłużony Drukarz, 1979.