Gdańsk - Dom Steffensa po odbudowie - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1954)
Przedstawia kamienicę Steffensa po odbudowie.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie