Ex Libris Inż. Norberta Lippóczy / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) ([wydawca nieznany], 1963)
Siedząca naga kobieta zrywająca kiść winogron, przed nią stoi talerz z owocami, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Inż. Norberta Lippóczy. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.