Medal. 60-lecie Urodzin Profesora Ryszarda Kiersnowskiego. - Gorol, Edward (1930-2003) (Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne, 1985)
Medal. Awers: Głowa na wprost, napis w otoku Prof. Ryszardowi Kiersnowskiemu W 60-Lecie Urodzin-Numizmatycy 1986 PTAiN. Rewers: po środku Grosz krakowski, w otoku dewiza Moneta Historiam Tamquam Umbram Sequitum.