Ul[ca] Podwale Przedmiejskie 30, 32, 36 - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia ul. Podwale Przedmiejskie (wówczas Al. Leningradzka), po prawej budynki nr 30, 32, 36, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie