Automobilklub Polski Oddział Morski urządza w dniu 7 września 1947 roku konkursową jazdę nadmorską / Automobilklub Polski Oddział Morski. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o imprezie, która miała miejsce 07.09.1947 r.