Exlibris René Wattiez / Norbert Ott. - Ott, Norbert (1947- ). (1973)
Przedstawia wytapiacza szkła, napis: Exlibris René Wattiez. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.