Exlibris René Wattiez - Ott, Norbert (1947- ).; Wattiez, René. (1973)
Przedstawia wytapiacza szkła, napis: Exlibris René Wattiez. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w