Brzeźno - Rogiński, Bolesław (1907-1990). ([Gdańsk], 1955)
Przedstawia dwie małe, drewniane łodzie żaglowe na plaży.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Morze -- w sztuce