Śródlądowe drogi wodne w Polsce oraz główne zbiorniki retencyjne na tle wybranych obszarów Natura 2000 - Babiński, Zygmunt (1948- ).; Habel, Michał; Bartnik, Adam (1967- ). (2017)
Mapa.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Dostępne również w formie elektronicznej.