Information literacy w bibliotekach akademickich : standardy kształcenia / Ewa Rozkosz. - Rozkosz, Ewa
Zakres i treść: dydaktyka informacyjna w bibliotekach akademickich, o standardach w polskim piśmiennictwie, standardy, standardy a praktyka.