IX Sopocka wystawa psów rasowych. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Plakat wystawy, która odbyła się na sopockim Torze Wyścigów 4.09.1966. Na przedstawieniu zdjęcie doga.
Keywords: Wystawy psów rasowych -- 1945-1970 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.