Ex Libris Vicente Martinez Yuste F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1962)
Przedstawia portret mężczyzny en face. Z lewej strony napis: Ex Libris Vicente Martinez Yuste. Sygn. aut. w obrębie kompoz.