Ex Libris J. Schoenmakers - Arama, Adrian (1954- ).; Schoenmakers, Jacques ([S. l., 1980)
Chrystus na krzyżu, niżej tłum głów. Pod wyobrażeniem napis: Ex Libris J. Schoenmakers. Nad krzyżem sygn. aut.
Data na podst. biogramu art. i inw. zbioru ekslibr.