Minister szkolnictwa NRD w Gdańsku / CAF telefoto Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (CAF, 1987)
Przedtawia minister edukacji NRD Margot Honecker podczas wizyty w Gdańsku, spacerującą ulicą Długą, 20 maja 1987 roku.