Program 51 Indywidualnych Mistrzostw Polski seniorów w boksie / Tekst: Albert Gochniewski, Zdjęcia: Zbigniew Kosycarz i CAF, Redaktor: Janusz Deręgowski. - Gochniewski, Albert ([wydawca nieznany], 1980)
Broszura zawodów, które miały miejsce w gdańskiej Hali Olivia 3-10 maja 1980.