Gdańsk, ulica Świętego Ducha nr 109-107 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1991)
Przedstawia kamienice przy ul. Św. Ducha nr 109-107, około 1991 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie. Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie