[Afisz teatralny. Incipit:] Stanisław Grochowiak - Lęki poranne / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1974)
Afisz teatralny informujący o premierze 8.03.1974 r. Reżyseria Kazimierz Łastawiecki, scenografia Jerzy Zabłocki.