[Afisz. Incipit] Państwowa Szkoła Muzyczna i Państwowa Średnia Szkoła Muzyczna w Gdańsku urządzają ... doroczne popisy. ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o popisach w szkołach muzycznych w Gdańsku 19-23.06.1952 r.