[Afisz. Incipit] Państwowa Szkoła Muzyczna i Państwowa Średnia Szkoła Muzyczna w Gdańsku urządzają ... doroczne popisy. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o popisach w szkołach muzycznych w Gdańsku 19-23.06.1952 r.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.