[Dyplom. Incipit] Auf Beschluss des unterfertigten Ordenskapital der heiligen Latte ... ([wydawca nieznany], 1926)
Dyplom potwierdzający pasowanie Herbert Klante na rycerza Orden der Heiligen Frau Latte.