[Gospodarstwo rolnicze "Malinowo" koło Tczewa] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia uprawę gerberów w Kombinacie Gospodarstw Ogrodniczych "Malinowo" koło Tczewa, 1979 r.