Gdynia Ulica Władysława IV - Kamiński, Krzysztof (1939-2019); Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze "RUCH", 1965)
Przedstawia ulicę Władysława IV w Gdyni, ok. 1965 r.
Miejsce wyd. i data wg działalności wyd. oraz stempla pocztowego na awersie.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdynia; Ulice -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe