Ex Libr. Alfred Geyer haben sua fata libelli / Ios. Ferstl. - Ferstl, Joseph (1907)
Przedstawia w ramce dwóch chłopców niosących mary z książkami, z mar zwisa szarfa z napisem: haben sua fata libelli. Niżej napis: Ex Libr. Alfred Geyer. Sygn. aut., data oraz No 14 w obrębie kompoz.