Doroczny tradycyjny Bal Muzyków / Okręgowy Związek Muzyków R. P. w Sopocie. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o o balu muzyków, który miał miejsce 15.02.1947 r. w sali Auli Państw. Gimn. Im. Bolesława Chrobrego w Sopocie.