[Afisz teatralny. Incipit] Tadeusz Gajcy - Homer i Orchidea - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 20.11.1971 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku z okazji Jubileuszu XXV-lecia. Reżyseria Zbigniew Bogdański, scenografia Jadwiga Pożakowska.
Keywords: Pożakowska, Jadwiga -- (1928-2006) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.