Gdańsk 1945 Aleja Grunwaldzka - Bułhak, Jan (1876-1950). ([Gdańsk], 1945)
Przedstawia fragment alei z Gdańska do Wrzeszcza, dzisiejszej Alei Zwycięstwa, 1945 r.
Tyt. główny i data na oprawie albumu. Tyt. zdjęcia pod zdjęciem.
Mylnie nadany przez Jana Bułhaka tyt.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie