Wielka pielgrzymka do Piaśnicy - Polski Związek Zachodni. Obwód Wejherowo. Zarząd (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o pielgrzymce wraz z programem 22.09.1946 r.
Keywords: Wielka Piaśnica, Zbrodnia (1939-1940) -- druki ulotne