[Oliva. Klosterkirche. Gesamtans. v. S.]. - Muttray, Maria (18..-19..). ([Gdańsk, 1926)
Klasztor w Oliwie ujęty od południa, znad stawu.
Autor, tyt. i czas powst. na podst. cytowanej bibliogr. Miejsce na podst. działalności autorki.
Schwarz. - 1913
Keywords: Gdańsk (Polska) -- w sztuce; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945.; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- widoki; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- w sztuce