[Afisz teatralny] Sofokles - Antygona / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny informujący o premierze 23.10.1983 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Jadwiga Pożakowska, muzyka: Roman Nowacki.