[Incipit] Wir endesunterschriebene Urwähler des 19. Stadtbezirks bekennen uns zu nachstehenden politischen Ansichten [...]. ([wydawca nieznany], 1848)
Lista postulatów politycznych dotyczących kształtu monarchii pruskiej.