[Incipit] Wir endesunterschriebene Urwähler des 19. Stadtbezirks bekennen uns zu nachstehenden politischen Ansichten [...]. (Berlin : [wydawca nieznany], 1848)
Lista postulatów politycznych dotyczących kształtu monarchii pruskiej.
Pod tekstem: Berlin, im Dezember 1848.
Pod tekstem podpisani: Asch, Bartholomae, L. Becker [i 115 innych].
Tytuł nadany przez katalogującego.
Czcionka gotycka.
Keywords: Druki ulotne -- Niemcy -- 19 w; Niemcy -- 1848-1849 (Rewolucja) -- źródła; Niemcy -- polityka i rządy -- 1848-1849 -- źródła