[Afisz. Incipit] Gdański Okręgowy Związek Bokserski organizuje ... Międzyokręgowe Spotkanie w Boksie reprezentacji Pomorze - Gdańsk ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spotkaniu, które miało miejsce 23.08.1947 r. w hali samochodowej P.K.P. Tczew, ul. Gdańska 10.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.