Odgruzowanie zabytków Gdańska I - Rolicz, Stanisław (1913-1997). (Gdynia : [nakładem własnym autora], 1950)
Przedstawia prace przy odgruzowywaniu Gdańska z sylwetą Kościoła Mariackiego.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora, miejsce powstania i data.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy