Zur Besichtigung ihrer Gemälde-Sonderausstellung berühmter Meister laden ergebenst ein Moritz Stumpf & Sohn : Danzig, Langgasse 29. - Moritz Stumpf & Sohn. ([Gdańsk : s.n., 1928)
Zaproszenie na wystawę malarstwa w siedzibie firmy Moritz Stumpf & Sohn przy ulicy Langgasse (Długiej) 29.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Zaproszenia -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.