[Afisz. Incipit] Wydział Oświaty i Kultury Zarządu Miejskiego w Gdańsku w dniach 6,7 i 8 grudnia 1947 w Teatrze Miejskim ... organizuje Niespodziankę dla dzieci pod tytułem Mikołaj święty niesie prezenty ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu.