[Afisz. Incipit] Związek Bojowników Walki Zbrojnej z Faszyzmem ... w Kościerzynie urządza ... wielką zabawę karnawałową w salach "Bazaru". ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie 08.01.1949 r.