Exlibris Gianni + Mantero - Mantero, Gianni (1897-1985) (1965)
Przedstawia leżącą nagą kobietę, opartą jedną ręką o kapitel kolumny, w drugiej trzyma otwartą książkę. Obok napis: Exlibris, u dołu w ramce: Gianni + Mantero.