Exlibris Gianni + Mantero - Mantero, Gianni (1897-1985). ([S. l., 1965)
Przedstawia leżącą nagą kobietę, opartą jedną ręką o kapitel kolumny, w drugiej trzyma otwartą książkę. Obok napis: Exlibris, u dołu w ramce: Gianni + Mantero.
Data wg działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- 1945-.